Showcase

Erotic arts (1)

Friday, 19 August 2022

Dit beeldverhaal heb ik maanden geleden al gemaakt maar het is blijven liggen in de stapels oud papier die in mijn werkruimte welig groeien.

Voorlopig is dit waarschijnlijk weer even de laatste post voor nu. Mijn leven loopt op meerdere fronten vast en ik wil mijn tijd aan de belangrijkste zaken besteden.
Om één voorbeeld te geven: de nieuwe rekeningen die we krigen. Bijvoorbeeld: de belasting op ons huis wordt vervijfvoudigd (een huis dat ik heb verdiend en waar ik al alle belastingen over heb betaald!), de energiereking is met een paar honderd euro per maand verhoogd, enzovoort. Ik heb geen idee hoe andere mensen omgaan met wat er allemaal gebeurt, ik dacht dat ik het redelijk op orde had. Maar kennelijk vergis ik me. Hoe dan ook, veel mensen in mijn omgeving kunnen die rekeningen met geen mogelijkheid betalen.
Ik heb tweeeneenhalf jaar geprobeerd mensen in mijn omgeving te waarschuwen voor waar we nu midden inzitten, maar eigenlijk heeft me alleen vriendschappen gekost en verder niks opgeleverd. En nog steeds ken ik mensen dat het allemaal wel meevalt. Ik kan me echt met geen mogelijkheid indenken hoe iemand met een beetje verstand nog steeds denkt dat het allemaal wel meevalt. Ik overleef een winter zonder kachel wel, maar ik houd mijn hart vast voor veel andere mensen.

Comments: