Showcase

Volkskrant

Thursday, 30 November 2017

Vorige maand heb ik het abonnement op de Volkskrant opgezegd. En ook het abonnement op de VPRO-gids. Ik wil de rest van mijn leven zoveel mogelijk verstoken blijven van nieuws. In de krantenbak liggen nog tientallen kranten waaruit ik iets wil knippen voordat ik ze weggooi. Dat heb ik mijn hele leven gedaan en het zal nog afkicken worden om dat voortaan niet meer te doen. Ik verwerk de knipsels altijd tot wat ik bij gebrek aan een betere naam “schrijfsels” noem. Dit zijn wat recente pagina’s.

Comments:

Roland Vonk

2017-12-01 21:49:01

Ik ga ook steeds meer geloven dat ‘nieuws’ geen eerste levensbehoefte is. ‘Nieuws’ geeft je vooral een akelige uitsnede van een wereld die met jouw persoonlijke leven hooguit zijdelings vandoen heeft. Je kunt je beter bezighouden met het ‘kleine’ dat voor jou belangrijk is.

Sjef Huurdeman

2017-12-02 03:41:19

Wade Shuman is zo’n meerzijdig talent: geniale mondharmonicaspeler/geniale kunstenaar. Maar misschien heb ik je hier al eerder over verteld, Frits. http://www.hazmatmodine.com https://www.google.nl/search?q=wade+schuman&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwio-bz_mOrXAhWFY1AKHc8oDXEQ7AkINA&biw=1366&bih=662