Showcase

Diversen

Monday, 6 August 2012

In Eppo 15 staat een stukje over het Showcase-boek, geschreven door Ger Apeldoorn:

Een van de kopers van het boek is Jon van de Berg. Omdat hij woonde op een route die ik regelmatig fiets heb ik het boek persoonlijk bij hem bezorgd. dat was een inspirerende ontmoeting. Jon liet me een paar hoogtepunten uit zijn verzameling zien, waaronder de “Mijn hemel” doos van Joost Veerkamp. Die had ik nog nooit gezien en het maakte veel indruk. Joost Veerkamp heeft zonder een concessie te doen een eigen publiek gecreeerd voor zijn publicaties. Veel media aandacht krijgt hij niet, in ieder geval niet in verhouding tot wat hij allemaal presteert. Ik heb lang niet alles wat hij heeft gemaakt gezien, maar wat ik wel heb gezien is altijd raak. Maar de “Mijn hemel” doos is wel het mooiste!
Tot mijn grote verbazing bracht Jon me een week later een exemplaar van “Mijn hemel”. Zomaar, een cadeautje! Nou krijg ik best wel veel cadeautjes, maar dit slaat natuurlijk helemaal nergens op. Hier kunt u de inhoud van de doos bekijken.
Er wordt nog steeds exemplaren van het ShowCase-boek verkocht. Ik had me voor genomen om een mailing te maken voor potentiele kopers die waarschijnlijk niet van het bestaan van het boek weten. Dat is er tot nu toe niet van gekomen, maar dat ga ik na de vakantie toch maar wel doen. Het is ook een te mooie aanleiding om weer eens een boekje te maken.
En hier zijn wat snelle tekeningen die ik vanmiddag maakte tussen het beantwoorden van achterstallige mails:

Comments: