Showcase

Joe Rogan

Thursday, 6 January 2022

Toen Joe Rogan naar Spotify verhuisde vond ik een tijd niks meer aan de podcasts. Maar sinds een paar maanden is hij weer in vorm. En hij heeft spectaculaire gasten.

In de afgelopen weken waren onder andere Peter McCullough, John Abrahamson en Robert Malone te gast. Zij vertellen wat ik vorig jaar ook probeerde te vertellen. Zij waren drie van mijn voornaamste bronnen, ik heb immers niet verzonnen wat ik allemaal schreef. Voor wie geinteresseerd is, het is bij elkaar bijna tien uur informatie maar wat mij betreft is dit de moeite meer dan waard.

Nu dit soort mensen in podcasts als de Joe Rogan Show aan het woord komen, voel ik zelf minder behoefte om door te vertellen wat zij zeggen. Het is nu niet meer obscuur of onvindbaar. Het zal nog wel even duren voor dit doordringt tot de reguliere media, maar deze drie mannen zijn geen marginale aandachtzoekers die niet serieus genomen dienen te worden.

Comments:

Aloys Oosterwijk

2022-01-08 00:18:46

`Het zal nog wel even duren voordat dit doordringt tot de reguliere media`? Frits, deze Joe Rogan staat uitgebreid bekend als de lunatic die een paardenontwormingsmiddel promoot tegen covid. Lees `s een krant. Je denkt een apart paadje te zijn ingeslagen wat jij alleen aan het ontdekken bent maar het is van a tot z voor je uitgeschreven. Als je `s wat meer mainstream media tot je zou toelaten zou je dat weten.

Aloys Oosterwijk

2022-01-08 00:37:54

Van aliens die de wereld overnemen, behekste beelden, demonische politici, satanische Lady Gaga, mensen die eigenlijk reptielen zijn tot vergiftigde vaccins en het pedocomplot. Het hele pad ligt al voor je uitgestippeld. Kijk eens met een helicopterview dan zie je jezelf er op lopen.