Showcase

Art deco-cals

Saturday, 19 May 2018

Van Rico van Kranen kreeg ik ooit een stapeltje kaarten met doorzichtige pin-up stikkers. Ze zijn van het merk Art Deco-Cals en er zijn er in de jaren zeventig en tachtig heel veel van gemaakt. Maar de pin-ups zijn de leukste:

Ik heb een paar kaarten dubbel, dus als u iets soortgelijks (of iets totaal anders) in de aanbieding hebt…

Comments:

Roland Vonk

2018-05-19 21:29:13

Ga nooit met zo’n vrouw naar de Beekse Bergen!

Rico van Kranen

2018-05-22 17:22:14

Frits, ik begrijp dat je het druk hebt met een thema voor de stripdagen Haarlem en overdag worstelen met een Ikea keuken. Dat je mijn naam vekeerd spelt kan ik ook mee leven maar je beoordelingsvermogen voor illustraties lijdt zwaar onder dit al. Leuke Italiaanse pin-ups kunnen jouw goedkeuring krijgen maar toen ik jou tijdens onze verhuizing een volstrekt unieke set stickers gaf voor de auto-achterruit werden die uitgekotst. Het ontwerp was van Rob Phielix die toen de ‘beste’ illustrator was op onze studio en die inmiddels vele jaren op studio Jan Kruis zijn vakmanschap toont. Zucht, dat wou ik toch graag vermelden. Goede beurs en hou je haaks.

frits

2018-05-22 17:30:31

Oh, Rico, ik ben een ramp, ik weet het. Maar ik heb je naam gecorrigeerd en probeer te bedenken hoe ik mijn brein van mening kan laten veranderen betreffende die autoruit-stikkers. Wordt vervolgd!

Rico van Kranen

2018-05-23 16:55:53

Frits, je hebt genoeg stof om je grijze cellen te martelen, dus geniet met volle overgave van al die projecten waar je dagen en bovendien nachten mee vult. Het product achterruitstickers was destijds door Introduct studio in casu Rob Phielix zoveel aandacht aan geschonken dat verdient alle lof. Goede beurs en groet aan Ger van Wulften die aan de zoveelste comeback bezig is. Old soldiers never die!