Showcase

CriZine

Tuesday, 12 May 2020

Tot nu toe heb ik vier deeltjes gemaakt van het dagboek dat ik bijhoud over de crisis. Mijn mening is niet de mening die ik over het algemeen hoor en lees. Ik houd me aan alle maatregels maar ben het niet met alles eens.
Als ik opschrijf wat ik denk kom ik vooral mezelf tegen. Ik mis het overzicht, het inzicht en de kennis om een eind te maken aan mijn eigen verwarring, laat staan dat ik anderen hierbij kan helpen. Maar dit is wat ik mijn hele leven al doe: informatie die ik van belang vind opschrijven en kopieen ervan sturen naar vrienden en kennissen.

Comments:

Niels J. Masselink

2020-05-13 08:53:00

Hoi Frits,

Zo had ik virussen nog niet gezien “als onderdeel van het systeem”, maar dan zou het ook makkelijk te ervaren moeten zijn. En is dat ook geen onderdeel dat leven heet. Jezelf tegen komen, aanpassen, vernieuwen of het nu de dood is van een geliefde of een ziekteverwekker. Of heeft de mens daar moeite mee en wil het liefst zo snel mogelijk terug naar de oude levensstijl? Als dit virus onderdeel is van het het systeem hoop ik wel dat wij het systeem veranderen. Zoals wij nu verder gaan, wordt het er ook niet beter op. Gelukkig heeft niemand de kennis en waarheid in pacht. Iets wat ik heel eng vind. Zoeken, ervaren, voelen wat voor mij het beste is, is het leven. Mazzel, Niels