Showcase

Spuitwerk (3)

Sunday, 21 May 2017

Dit is voorlopig de laatste ronde van de gespoten alfabetten. Ik had nog een spuitbus met goudkleurige verf. Ik kan dit alleen doen als het niet waait en niet regent, dus het komt goed uit dat het nu even waait en regent, want ik heb andere dingen te doen die nu even belangrijker zijn. Maar dit wordt vervolgd!

Ik vind de kleine imperfecties het mooist aan deze alfabetten. Er is geen een hetzelfde. Ik denk dat ik ze een keer allemaal aan wand hang en dan mag iedereen die dat wil er eentje uitzoeken. De eerste tien kosten tien euro, de tweede tien vijf euro en de laatste tien mogen weg voor een euro. Meer dan dertig ben ik er niet van plan te gaan maken.

Comments:

Rico van Kranen

2017-05-24 23:16:12

Goed aanbod Frits, in de stijl van bovenstaande drie alfabetten wil ik graag intekenen voor drie stuks. De eerste graag in een andere kleur als je daarover beschikt (bloedrood zou niet misstaan) de volgende twee zijn perfect zoals je ze presenteert. Deal?

frits

2017-05-25 20:08:11

Deal, Rico!

Fedérico van Kranen

2017-05-31 00:33:18

De postduif is geland, yes sir! In het echt zijn je producties nóg mooier, meneer f. Nu begrijp ik het enthousiasme van Tinkeke. Die kan inmiddels een privé tentoonstelling organiseren. Zet ‘m op Tinus!