Showcase

Meer Nespresso

Thursday, 12 July 2018

Wat ik gisteren schreef klinkt als een soort dreigement of aankondiging, maar dat is het niet. Ik schrijf alleen op wat ik denk. En ik denk dat er iets serieus mis is met de manier waarop ik met de wereld om me heen omga want ik merk dat ik het met moeite volhoud. Ik zal veranderd zijn, geen twijfel daaraan, maar de wereld om me heen is ook veranderd. En ik denk dat er een gekte woedt die niet onderkent wordt. Mensen lijken het besef van wat normaal is in snel tempo kwijt te raken. Het is nooit meer genoeg, niets is goed genoeg, alles draait om uiterlijk resultaat, egoïsme viert hoogtij, mensen verwarren meningen met inzichten, de redelijkheid is ver te zoeken, enzovoort. Ik krijg soms te horen dat dit van alle tijden is en dat ik gewoon oud aan het worden ben. Maar dat geloof ik niet. Ik bedoel,ik geloof niet dat mijn leeftijd de voornaamste oorzaak van mijn dilemma is. Onze cultuur is ziek, dat is het probleem.

Comments:

Jan van Kampenhout

2018-07-12 10:56:05

Hou vol Frits!

Tineke

2018-07-12 17:11:38

Eerbetoon aan jou! PS Ik denk wel dat jij fysiek erg hard werkt en dat je op vakantie mag! Even bijkomen, en dan vol goede moed verder! Mooie heftige Nespresso, die eerste twee (de rechter vooral.

Rico van Kranen

2018-07-12 20:41:43

Mensen die rijden zonder rijbewijs worden niet door de verzekering gedekt. Als ze tijdens het verbaal wel door ‘de beste kameraad’ beter begrepen worden dan zoon Bram kan ik me voorstellen dat je bloed voor ogen krijgt. Echter, die strijd moet je niet aan gaan wamt kies nooit de wapens van de ander maar ga voor je eigen niveau en geweten. Neem Michelle Obama als leidraad op zo’n moment. Geniet van het leven Frits, er is zoveel moois voor handen.

Aris de Vries

2018-07-14 12:58:33

Ha Frits,
Blijf ajb je energie stoppen in mooie dingen en laat je niet afleiden door dit soort gekwakkel. Alles sal reg kom enzo denk vooral zoals je – volgens mij voorheen altijd al dacht – : ‘Wat zal ik vandaag eens gaan doen!?’
Hullaballoela!

Jan Turkenburg

2018-07-23 19:19:37

ik sluit mij van harte bij de anderen aan, Frits!