Showcase

Het geluid van Amsterdam (7)

Tuesday, 13 November 2012

Mijn broer zorgt ervvor dat mijn handgeletterde stukjes voor de Zetkrant publicabel worden gemaakt. Ik lever de losse onderdelen in, met vaak slechte beeldmateriaal, en hij doet de rest. Vandaag heb ik geprobeerd een aantal van de nog niet in dit blog gepubliceerde afleveringen bij elkaar te zoeken. Dus wat u nu te zien krijgt is een allegaartje van de dingen die Rudi me stuurt, scans uit de Zetkrant en screenprints. Als er ooit een boekje van verschijnt wordt dat uiteraard allemaal beter. Maar voorlopig zult u het hiermee moeten doen.

Comments:

Herman Roozen

2012-11-13 13:34:30

In de Musical “Fluitje van een cent” (stond samen met “Jip en Janneke” op een CD die ondertussen stuk is) zingt Piet Römer ook, een beetje, als ik me niet vergis. En inderdaad niet onverdienstelijk.

Jon van den Berg

2012-11-13 13:46:00

Na wat mistroostige geluiden gelukkig weer een meer optimistisch bericht. Goed idee om de geluiden van Amsterdam te bundelen! Graag wel in kleur. :-) Ik begreep dat het lastig is om er een ceedeetje aan toe te voegen in verband met de rechten, wat jammer is. Keep up the good work, Frits.