Showcase

Geheim van de tijd

Tuesday, 29 October 2019

Er is een herdruk van de Franstalige editie van Geheim van de tijd, de vier boeken die ik met Eric Heuvel maakte, ruim vijftien jaar geleden.

Ik heb de Franse vertaling nooit gelezen. De Duitse wel en die was goed. Maar ik kon mijn eigen verhaal amper volgen, het is net als jezelf op foto’s zien. Dus ik ga de Franse versie niet eens proberen.
Volgend jaar komt ook een Nederlandse herdruk, alle vier de delen in een boek, met een dossier over de ideeën waar het verhaal over gebaseerd is. Dat dossier zit helaas niet bij de Franse heruitgave.
Ik heb ooit een deel van mijn stripboeken verkocht, omdat het grootste deel door een lekkage weggegooid kon worden. Ik had geen zin om het restant te bewaren. Ik had sommige boeken veel te laag geprijst. Die waren in tien minuten weg. De rest wilde niemand hebben. De boeken van Erik Heuvel waren ook snel weg, inclusief een setje Franse Geheimen. In Frankrijk kost deze heruitgave 79 euro. Mocht u belangstelling hebben, voor 25 euro plus porto zijn ze van u. Zolang de voorraad strekt, en dat is niet lang.

Comments: