Showcase

Lijntrekkers Roadshow

Monday, 24 September 2018

Dit weekeinde is het Stripfestival Breda, waar ik met Ger van Wulften ga proberen mensen aan het tekenen te krijgen. Ik mis dat altijd op strip-evenementen, terwijl het uiteindelijk toch allemaal draait om het tekenen.
Het feest gaat plaats vinden onder de naam De Lijntrekkers Roadshow en het programma bestaat uit vier sessies, twee op zaterdag en twee op zondag. Het idee is om bezoekers samen te laten tekenen met professionele tekenaars. Nele Sijs, Ben Vranken, Joost Halbertsma, Elmer de Gruyl, Romano Molenaar, Serge Baeken en Fred de Heij doen in ieder geval mee en ik hoop dat er ter plekke nog wat mensen zich geroepen voelen om te laten zien wat een feest het is om te kunnen tekenen.
De voorbereidingen voor dit evenement worden grotendeels door Ger gedaan, ik hoef me eigenlijk alleen te concentreren op mijn rol als ceremoniemeester. Ik heb er veel zin. Het enige vervelende is dat ik zelf dit weekeinde niet zal kunnen meetekenen. Mocht u tijd en zin hebben, schuif gerust aan!
Vandaag kwam ik thuis van mijn werk en trof een doos aan op de tafel die Ger voor me had gebracht:

Hij heeft twee shirts voor me laten bedrukken, een voor zaterdag en een voor zondag. Dat zijn het soort verrassingen waar het leven om draait!
Nogmaals: ik hoop u te zien in Breda!

Comments: