Showcase

(Geen) vaantjes

Wednesday, 26 September 2018

Ger van Wulften bedacht een week of wat geleden dat het leuk zou zijn om de deelnemers aan de Lijntrekkers Roadshow een ouderwets vaantje te geven. Ik kreeg mijn laatste vaantje ruim dertig jaar geleden en vroeg me af of ze tegenwoordig nog wel gemaakt worden. Ja, dat worden ze. Maar het was allemaal iets te prijzig voor dit evenement.
Maar ik had van de week een avond niks zinnigs te doen en heb toen toch een vaantje getekend. Ik had nog wat luxe papier dat veel lijkt op het materiaal waar die ouderwetse vaantjes van gemaakt worden en tadaaa:

Ik zat vandaag de vaantjes uit te knippen en was blij dat ik toch iets had gemaakt, ook al is het nep. Zelf houd ik van nep-dingen, ik vind ze vaak leuker dan de echte dingen. Maar toen zag ik dat ik de verkeerde data had gebruikt: het Stripfestival Breda is op de 29e en 30e! Vervolgens begonnen vrouw en dochter me uit te leggen dat dit hele lelijke vaantjes zijn en dat vaantjes sowieso oubollig zijn en niets iets dat je geeft aan mensen die de moeite nemen om mee te doen aan dat programma dat Ger en ik in elkaar hebben gedraaid.
Dus: geen vaantjes.

Comments:

Arjen

2018-09-30 16:22:26

Ik vind ze geweldig