Showcase

KRS-1

Wednesday, 28 September 2022

Gisteren kwam ik terug van een week in West-Friesland, waar ik op poezen en kippen van een vriend heb gepast. Ik heb daar vooral zitten schrijven. Ik vertelde Gabi gisteravond waarover ik had geschreven, met name over het idee van dimensies.
Vanochtend zette ik mijn computer aan en YouTube bood me meteen video’s aan over dimensies. Dit is niet de eerste keer dat ik zeker weet dat een of ander algoritme via mijn iPhone alles afluistert wat ik zeg, ook als de telefoon uit staat.
Maar ere wie ere toekomt, ik kreeg een video van KRA-1 aangeboden die ik niet kende en die heel dicht in de buurt komt van waar ik de hele week over heb zitten schrijven.
Die teksten ga ik vandaag een beetje corrigeren en vanaf morgen laat ik u een selectie eruit zien. Ik zeg dit als waarschuwing, zodat mensen die allergisch zijn voor mijn diepere gedachten dit blog beter een weekje kunnen overslaan.

Comments:

rudy talbo

2022-09-29 13:52:52

De’synchroniteit’wordt nog gekker: ik dacht vanochtend aan dit nummer:

https://www.youtube.com/watch?v=kjxSCAalsBE&ab_channel=ViniBassMan

Rico van Kranen

2022-10-02 22:56:35

Wat een fascinerende voordracht op basis van een sticker, geeft deze warme open meneer. Goede tip Frits Food for thought