Showcase

Wat nu?

Thursday, 8 September 2022

Comments:

Jean-Marc

2022-09-12 14:35:13

Lieve Frits,

ik vind het echt naar voor je dat je door je meningen en opinies vrienden bent kwijtgeraakt. Dat lijkt me nergens voor nodig. J ebent niet de enige die dit soort dingen roept. Je aversie tegen veel van de organisaties die je noemt (en dan noem je niet eens de Pharma-boeven) lijkt me heel gezond. Het probleem is natuurlijk dat je het gebruik van de termen deelt met hele foute clubs, aan wie mensen niet graag gerelateerd willen worden. Clubs die niet vinden dat iedereen in Nederland gelijk is. Ik denk dat dat voor een groot deel meespeelt.

Ik hou van de manier waarop je de wereld bekijkt en vind het mooi dat je dat op je eigen wijze volhoudt. Volgens mij ben jij niet iemand die zich schaart achter het gedachtengoed van bv. FvD.

Of vergis ik me? Nee toch?

Tonio

2022-09-15 16:52:03

Lieve Frits,

Ik ken mensen die aan corona zijn gestorven, en die met corona op de IC hebben gelegen. Ik heb in maart 2020 drie weken platgelegen met corona, en Natasja ook. Als corona volgens jou een hoax is, wat hadden wij dan volgens jou, en waar zijn die mensen volgens jou dan aan gestorven, of zo ernstig ziek van geweest? Een gewoon griepje?
Ik vrees dat je er wat dat betreft toch echt naast zit. Net als met die platte aarde.
En ja, onze overheid heeft niet niet het beste met ons voor, maar dat is al tientallen jaren zo. Daar zitten geen illuminati achter, maar hebzuchtige neoliberalen met een agenda van persoonlijk gewin. Overigens gewoon democratisch gekozen, hoe bizar dat voor jou en mij ook mag zijn.
Maar ook de populistische ultrarechtse boeven die roepen dat corona een hoax is, Poetin een held, boeren worden onderdrukt, et cetera, hebben beslist niet het beste met ons voor, maar alleen met zichzelf.

Enfin, we mogen het over dit soort zaken hartgrondig met elkaar oneens zijn, maar wat mij betref…

Tonio

2022-09-15 16:53:26

O, ik ben afgekapt in de belangrijkste zin!
… maar wat mij betreft zijn wij nog steeds vrienden!