Showcase

Dorde Marjanovic

Wednesday, 4 April 2012

Ik koop mijn spullen eigenlijk altijd bij een handvol tweedehands winkels in de buurt. Kringloopwinkels bezoek ik nauwelijks. Ook al omdat ik de paar keer dat ik er was, niet de indruk kreeg dat daar voor mij veel te halen valt. Maar vandaag had ik een vrije dag en mijn lief had bedacht om een auto te huren en de hele dag kringloopwinkels te bezoeken. Dat hebben we gedaan, van Amsterdam-Noord tot Beverwijk, en ik had gelijk: er is daar weinig van mijn gading. Ik kwam thuis met een klein stapeltje boeken, platen en elastiekjes.
Het hoogtepunt zijn drie boeken uit een serie waarvan ik er al drie had, maar daarover een andere keer. Maar dit singeltje is ook best aardig:

Een epeetje van Dorde Marjanovic met vier dansnummers. Uit Yoegoslavie uit de jaren 60! Vooral de nummers Vulkan en Snap maken het de 25 cent, die het plaatje kostte, meer dan waard.

Comments:

Bas Trimbach

2012-04-04 22:37:03

Je vrouw huurt een auto om jou een héle dag mee te nemen naar alle kringloopwinkels in de buurt! Wat een droomvrouw! Ik mag al blij zijn als ik een uurtje krijg om door de regen naar 1 kringloopwinkel te fietsen! Maar verder ben ik best gelukkig hoor!