Showcase

Beurs voor Bijzondere Uitgevers

Sunday, 8 December 2019

Vandaag stond ik in Paradiso achter een tafel met zo’n veertig zines die ik speciaal voor deze dag had gemaakt. Alles kostte 1 euro. Als iemand voor 10 euro het complete setje van het Ben Vranken Archief kocht (12 zines) kreeg hij of zij er het boek “Dode Varkens” er gratis bij. Ger van Wulften was speciaal vanochtend die boeken komen brengen.

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb vijf “Dode Varkens” “verkocht” en nog ongeveer 40 losse zines verkocht. Dat is niet heel veel, en vooral dat ik de rest van de “Dode Varkens” weer mee naar huis moest nemen verbaast me. Ik ben beslist geen goeie verkoper, dat zal er ook me te maken hebben, maar toch.
Gelukkig waren er ook een hoop leuke momenten. Zoals Maarten de Meulder die een paar mooie knipsels kwam brengen, Michelle van Fulpen die langskwam in een Ger Rijff T-shirt, en Lies Kind die me een jaarlijkse knipbeurt gaf. Dit keer knipte ze zelfs twee portretten:

Ik heb nog een hele stapel zines over. Voor een euro kunt u ze bestellen zolang de voorraad sterkt!

Comments:

Rico van Kranen

2019-12-08 23:27:13

Wat een gesjouw weer Frits met al dat bedrukte papier. Zag ik zelfs een zine in het Portugees op tafel liggen? Had je wel eens eerder kunnen vertellen. Met jouw tarieven ondermijn je trouwens het aanbod van vakantie pakketten die Ger vroeger in de winkel neerlegde. Maar dat terzijde. Hou vol met het goede werk.

Niels J. Masselink

2019-12-11 17:45:22

Hoi Frits,

Als je nog zines over hebt en kwijt wil tijdesn je winter schoonmaak, dan hou ik mij aanbevolen. Laat grag weten way je nog hebt? Kan ik mooi mijn Frits Jonker verzameling aanvullen. Fijne avond, Niels