Showcase

Alfabetten

Monday, 9 December 2019

Ik maak veel foto’s die verdwijnen op mijn harde schijf. Ik kom er niet aan toe om er ies mee te doen. Momenteel heb ik een slechte camera en maak ik foto’s waar sowieso weinig mee valt te doen,maar dat weerhoudt me er niet van om ze toch te maken. Zoals deze twee alfabetten:

Het bovenste alfabet is geborduurd. Ik zag het in een winkel maar heb het niet gekocht, al twijfelde ik wel even of ik dat zou doen. De onderste foto is een alfabet van Jasper Andries, dat ik zag op een tentoonstelling.
Dit alfabet heb ik wel gekocht:

Sterker nog, ik kocht er vijftien. Het zijn flinterdunne velletjes papier,iets kleiner dan A3. De vellen lagen in een doos waarin onderop nog meer vellen lagen met andere motieven. Ik heb me beperkt tot de aanschaf van deze vellen:

Vijftien velletjes van elk, dat vraagt om een zine.

Comments:

Rico can Kranen

2019-12-11 20:04:04

Vraag: het afgebeelde alfabet is schitterend en jij zegt dat het geborduurd is en niet door jou gekocht. Ondertekend met Jasper? Het tweede alfabet raak ik niet opgewonden van maar dat heb je wel gekocht? Leg uit!

Jonker frits

2019-12-12 10:57:10

Het bovenste alfabet is geborduurd, het tweede getekend door Jasper Andries en het derde heb ik gekocht. Het staat er inderdaad ietwat verwarrend.