Showcase

Ruimtevaart postzegels (3)

Thursday, 7 July 2016

Ooit had ik een moment van vreemd besef dat de bijzondere momenten en gebeurtenissen in mijn leven niet wezenlijk anders zijn dan de rest van wat er in mijn leven gebeurt. Het verschil zit hem in mijn eigen staat: ik ben het grootste deel van de tijd te afgestompt, te weinig opmerkzaam om het wonder te zien dat zich voortdurend aan mij voltrekt. Gelukkig zijn er dus die momentane hoogtepunten en wonderlijke samenlopen van omstandigheden die me doen beseffen dat mijn leven een vreemd, maar op een of andere manier georchestreerde ervaring is.
De ruimtevaartzegels waar ik gisteren over schreef zijn niet de enige ruimtevaart postzegels die ik recentelijk per post kreeg opgestuurd. Hier zijn er nog een paar:

Deze kreeg ik van Maaike Hartjes. Ik wilde een goede gelegenheid afwachten om ze u te laten zien, en een betere dan de post die ik gisteren van Wouter Adriaensen kreeg kan ik niet bedenken.
Grappig is dat ik wat schroom voelde om over de zegels te schrijven die ik van Maaike kreeg. Het voelde toch een beetje als opscheppen over wat ik allemaal krijg. Maar toen die post van Wouter er nog eens overheen kwam, was mijn verbazing over mijn leven groter dan mijn gene.

Comments: