Showcase

My craft supplies

Wednesday, 26 July 2017

Lang geleden, heel lang geleden, wisselde ik cassettes uit met Rob Lesman. Hij stuurde me onder andere allerlei outtakes en demo’s van Adam Ant, waar we allebei grote fan van waren. En later kreeg ik tapes met muziek van Sigue Sigue Sputnik. Ik heb alle tapes nog steeds.
Rob verhuisde naar America, we hadden heel lang geen contact meer, maar opeens dook hij weer op op FaceBook. Nou was het weerzien met oude contacten een reden om aanvankelijk niet op FaceBook te gaan, maar de herkennismaking met Rob was een aangename verassing. Hij lijkt een bijzondere ontwikkeling te hebben doorgemaakt en zijn uitstraling is jaloersmakend positief.
Vandaag arriveerde een doos met dingen die onze dochter bij zijn bedrijf heeft besteld (My Craft Supplies ) . Nou ja, “besteld”… Ik had Rob een zending met riso-prints gestuurd van het Expeditie Alfabet project. En ik mocht in ruil iets uitzoeken uit zijn winkel. Dat heb ik onze dochter laten doen en vandaag kwam dus de buit binnen:

Op de foto’s is niet echt te zie wat een schatkamer hier op tafel ligt. Maar daar kom ik na onze vakantie op terug. Er zat veel meer in de doos dan onze dochter had uitgezocht en met een paar van die extra’s ga ik u later eens fijn de ogen uitsteken.

Comments: