Showcase

Explositie

Saturday, 22 June 2019

Ger van Wulften maakte deze poster voor de expo die momenteel in de kantine van het DaVinci gebouw te zien is:

Ik schreef hier al eerder over deze expositie. Het is een selectie uit al het karton dat ik de afgelopen jaren heb betekend.

Eigenlijk is een opwarmertje voor een andere expostie, van de 1001 Nespresso-verpakkingen. Die komt later, met tevens een boek.
Wat er nu hangt kunt u alle werkdagen bezichtigen tijdens werkuren. En er komt nog een feestje. Omdat ik niet zo’n liefhebber ben van stijve recepties, hoop ik dat het wat anders wordt. Bijvoorbeeld een sessie met alle bezoekers Nespresso-verpakkingen betekenen. Daar over hoort u een dezer dagen uitgebreid meer!
Ik laat mezelf een outsider kunstenaar noemen. Daar heb ik lang over nagedacht. Ik ben niet sociaal of mentaal gehandicapt, zoals veel outsider kunstenaars wel zijn. Maar ik denk toch dat ik uit dezelfde bron put als de mensen die door een beperking nooit hebben geleerd iets anders te doen dat wat ze altijd al deden. Ik heb mezelf moeten afleren om dingen te maken om een andere reden dan de lust om die dingen te maken. Maar het resultaat is hetzelfde.

Comments:

Hendrik Jan Brakels

2019-06-24 18:38:42

Explositie alleen op werkdagen te zien is geen probleem: ik heb de eerste drie weken van juli vakantie, dus een bezoekje moet dan zeker wel lukken

Jonker frits

2019-06-26 13:37:33

Leuk! Maar er komt misschien zaterdag 3 juli een kleine opening, dus wacht nog even af!