Showcase

Schouwen-Duiveland

Sunday, 28 March 2021

Dit blog biedt de mogelijkheid om vooruit te publiceren. Terwijl u de afgelopen afleveringen las zat ik in Renesse. Dat is een vakantiedorp op Schouwen-Duiveland, waar mijn ouders ooit een kartonnen vakantiehuisje op camping De Julianahoeve hadden. Het strand is daar geweldig en daar hebben we de afgelopen week uitgebreid gebruik van gemaakt.
Omdat de campings pas 1 april open gaan en omdat er corona-maatregelen zijn was het uitgestorven op het eiland. Ook in Zierikzee en andere plaatsen op het eiland.
Omdat ik met mijn broer goede herinneringen deel aan de jaren dat we daar waren heb ik voor hem een zine gemaakt. Ik was van plan om meer afleveringen te maken,maar ik vond het na zes afleveringen niet interessant genoeg meer.

De app waarmee ik dit soort zines maak (Photolayers) maakt de zines in een resolutie van 640kb. Dat is heel jammer en ik zou willen dat het in een betere kwaliteit kon. Ik heb het al eerder gevraagd maar mocht u weten of dat mogelijk is met een vergelijkbare app, laat het me aub weten.

Comments: