Showcase

Pop up bouw expo

Monday, 21 April 2014

Hier is de collage van stukjes gebruikt schuurpapier, die ik gebruik voor het schilderwerk in de woning die ik op het moment opknap. Ik had hem al eerder laten zien, maar hij is nu ruim twee keer zo groot.

Inmiddels ben ik aan een tweede begonnen. Ze zijn ongeveer 80×100 cm groot en ik denk nog steeds dat dit heel mooi is als het ingelijst in een strak en opgeruimd interieur aan de muur hangt.
Hier zijn wat gebruikte verfstalenkaartjes, die ik niet graag weggooi:

Van de week stond ik in de woning waar ik schilder en kreeg een wild plan: de boven etage is bijna klaar, maar ik ben nog zeker twee weken bezig met het souterrain. Ik zou de bovenetage kunnen gebruiken als een illegale pop up galerie. Als ik dat beter had voorbereid, had ik een expo kunnen doen van allerlei dongen die gemaakt zijn van bouwmaterialen, zoals de Wastemen en bovenstaande muurbloemen.
Als ik het nog beter voorbereid zou ik voortaan bij elke onbewoonde woning die ik opknap zo’n expo kunnen organiseren. Er wordt zoveel weggegooid dat je zou kunnen gebruiken om iets moois van te maken! De vraag is natuurlijk of de bewoners of opdrachtgevers daar blij mee zullen zijn…

Comments:

Mirjam Boelaars

2014-04-21 10:30:35

geweldig idee Frits! Als je nog hulp nodig hebt, wil ik je graag helpen met opbouw/inrichting, bijschriften etc. Kan jij gewoon doorwerken en gaat het niet in de ‘Baas z’n tijd’

Michael Minneboo

2014-04-21 10:56:29

Inderdaad, geweldig idee. Ik zou het de volgende keer gewoon voorstellen aan de opdrachtgevers. :)

Tineke van Brederode

2014-04-21 18:31:12

De schuurpapiercollage wil ik kopen en ophangen! Des te groter des te beter. Noem mij uw prijs! Fantastisch!

Roland Vonk

2014-04-22 17:16:08

Schuurpapier is echt een vondst.
Heel fraai.