Showcase

Easy Riders

Thursday, 29 August 2013

Vandaag kocht ik dit tijdschrift:

Het is nummer 6 van “Easy rider”, uit 2007. Ik kon een hele doos kopen, maar ik vond een exemplaar wel genoeg. Het kostte 35 cent.
Ik geef niks om motoren. Ok kocht het blad vanwege de advertentie op de achterkant:

Er staan voornamelijk foto’s in het blad, er valt niet veel te lezen. Op de foto’s staan glimmende motoren, blote dames en dikke mannen met baarden in zwarte T-shirts. De blote dames vallen in twee categorieën: modellen die naakt op motoren liggen en vrouwen die hun borsten tonen.
Dit zijn voorbeelden van de eerste categorie:


Hiervan staan minstens tien foto’s in dit ene nummer, dus misschien had ik toch de hele doos moeten kopen. Niet omdat ik dit nou zo opwindend vind, maar omdat ik moet lachen om de poses die de dames op de motoren aannemen. Dit is duidelijk niet mijn wereld.
Van dames die hun borsten toen staan er in dit nummer een stuk of tien. Deze foto’s zijn vaak klein, helaas, want dit vind ik het interessantste deel van het blad:

Er staan ook een aantal advertenties in van modelfiguurtjes en andere dingen die de lezers van dit blad kennelijk graag kopen, maar die mij nogal kinderachtig voorkomen naast de stoere imago’s die op de andere foto’s worden gecutiveerd:

Omdat ik zin had om een collage te maken, heb ik wat stukjes uit de foto’s van de motoren geknipt en bij elkaar geplakt:

En zo had ik toch mooi een paar uur veel plezier van mijn 35 cent.

Comments:

Roland Vonk

2013-08-29 21:07:55

Die collage is inderdaad het aardigst.
Hoewel ik natuurlijk ook niet ongevoelig ben voor blote borsten.
Bij die wulps poserende dames vraag ik me vooral af: wie zijn dat? Wat voor leven leiden ze? En hoe past dit poseren in dat leven?

Roland Vonk

2013-08-29 22:29:19

Wat ik me nu ook realiseer: als je deze foto’s op Facebook zou plaatsen, worden ze verwijderd.
Idioot natuurlijk.

milan

2013-09-02 17:06:25

Nooit geweten dat motorrijden zo glamorous is! Goeie post; weer een wereld ontsloten.