Showcase

Griekenland

Friday, 30 August 2013

Ik had tijdens de vakantie mijn i-Phone bij me. Niet om mee te bellen of op het internet te kunnen, maar om foto’s mee te maken. Ik vind het heerlijk om te fotograferen, maar alleen als ik niets anders te doen heb. Er staan weinig mensen om memorabele momenten op mijn foto’s. Het zijn meestal foto’s van dingen die ik zie terwijl ik sta te wachten, of dingen die ik op straat zie liggen. Of dingen die ik zelf gemaakt heb. Hier zijn wat mini-schelpjes die ik op een strand vond:

Ik heb heel wat foto’s gemaakt van dingen die ik op straat vind. Zoals dit potlood en wat schillen van zaden, die op een dag voor de deur van ons appartement lagen:

Of deze verzameling plastic, die ik vond aan de haven van Naxos:

Straten op de Griekse eilanden waren trouwens zelf ook prachtig. Helaas heb ik daar weinig foto’s van gemaakt. Daar zag ik ze de hele dag,en pas thuis besefte ik hoe bijzonder ze zijn:

Op een gegeven moment vond ik een stuk boombast in de vorm van een vis. Ik had verf, en daar heb ik het hout mee beschilderd. De verfdoos kostte nog geen drie euro, maar de verf was geweldig:

Later vond ik nog een groot stuk boombast, en dat heb ik ook geschilderd. Helaas brak het al snel:

De spullen die we in de supermarkten kochten zaten soms in papieren zakken. Dat was een soort dik bruin toiletpapier. Maar ik kon de verleiding niet weerstaan om er op te tekenen en dat lukte best aardig:

Comments: