Showcase

Train to nowhere

Thursday, 15 June 2017

Sinds een paar maanden maak ik samen met Vic van der Reijt en Maarten Eilander een radioprogramma voor 40 up Radio. Het programma heet “Train to nowhere”. Eigenlijk maken we wekelijks twee programma’s: een thema-uur en een uur dansbare liedjes. U kunt de programma’s hier als podcast terugluisteren.
Vandaag heb ik met Vic twee afleveringen opgenomen, volgende week doen Maarten en ik er twee en daarna is de beurt aan Maarten en Vic. Kortom, er maand werk ik mee aan zes programma’s. Dat heb ik lang niet gedaan, radio maken, maar het is erg leuk om weer te doen. Ik vind vooral ook de voorbereidingen leuk, het is een excuus om nog meer naar muziek te luisteren dan ik al doe.
In het begin van een programma is het altijd even zoeken naar de vorm, maar de laatste paar afleveringen gingen lekker, dus vandaar dat ik nu ook hier durf te verkondigen. Ik weet niet precies hoeveel mensen er naar Train to nowhere luisteren, maar er kunnen er nog wel een paar bij. Het programma is ook een aanleiding tot het maken van ceedee-compilaties. Als daar liefhebbers voor zijn, weet u me te vinden.

Comments:

Roland Vonk

2017-06-16 10:42:25

Ik ga luisteren.