Showcase

Katten

Friday, 24 March 2017

Hoewel ik het liefst abstracte tekeningen maak, kan ik het niet laten om af en toe iets te tekenen dat iets zou moeten voorstellen. Het pakt nooit uit zoals ik het wil, omdat ik niet schets en te snel werk. Ik wil er namelijk zo min mogelijk bij nadenken. Dat maakt het tekenen zelf heel prettig, maar na afloop zie je dat niet. Na afloop zie alleen het resultaat, niet hoe leuk het was om het te maken.

In de onderste tekening had ik een tekst willen schrijven, maar ik kon vandaag niks verzinnen. De tekening gaat mee naar de Kunststripbeurs, dus als u hem wilt hebben teken ik er ter plekke een tekst in.

Comments:

Hendrik Jan Brakels

2017-03-24 16:48:00

Ooo, dat is wel erg leuk. Ben een kattenliefhebber. Toen ik je Showcase-doos aanschafte heb ik er ook een uit kunnen kiezen waar een kat op getekend was. Heb zelf geen kat, maar teken ze zelf ook graag. Morgen ben ik op de Dutch Comic Con, ook in Utrecht. Niet in de gelegenheid om naar de Kunststripbeurs te komen. Maar ik hou me van harte aanbevolen als je nog eens een verpakking met katten betekend. Zou ik graag van je kopen :-)
Groet,
Hendrik Jan

Jon van den Berg

2017-03-24 17:00:37

En zo te zien kwam de inhoud van de verpakking ook goed van pas