Showcase

Kaarten

Thursday, 27 April 2017

Gabi bewaarde de kaarten die we hebben gebruikt bij onze reizen. Dat zijn soms officiële wegenkaarten,maar sms ook veredelde toeristenfolders. Vandaag lag er een stapel kaarten op de keukentafel die ze niet meer wil bewaren. Volgens mij is het zo’n beetje onze hele collectie, want Gabi is overgestapt op Google maps.
De kaarten zijn niet oud genoeg om mij te kunnen bekoren, maar ik wilde ze toch niet 123 weggooien. We hebben al die kaarten uren in onze handen gehad en al die plekken bezocht! Ik heb er de mooiste stukjes uitgeknipt en daarvan een lappendeken gemaakt:

Op de foto lijkt ie schever dan ie is, en ook iets fletser. Ik ben er best blij mee. Helaas is er niet echt een plek waar we hem kunnen ophangen, dus voorlopig ligt ie op een stapel andere maaksels waar geen plek voor is. Het ding is ongeveer 100×70 centimeter.

Ik denk dat er meer mensen zijn die hun kaarten hebben bewaard en die misschien ook wel zo’n collage van hun reisbestemmingen aan de muur willen. Nou, pak een kartelschaar, lijm en een liniaal, en ga aan de slag!

Comments:

Roland Vonk

2017-04-27 19:38:47

Prachtig!

Gabi Jonker

2017-04-27 20:01:27

Ik maak een plekje vrij!