Showcase

De Regahs

Friday, 20 May 2011

Ik houd er van om in dit blog afgeronde, coherente verhalen te vertellen. Helaas komt het daar zelden van. Vorige week moest ik iets opzoeken en las ik een flink aantal oude afleveringen van dit blog terug. Nou, ik bewonder de volharding van de handvol lezers die ik nog niet heb weggejaagd!
Vandaag wordt het ook niks. Ik heb gisteren een poging gedaan op te ruimen, omdat er nog steeds een stapel spullen op de grond staat die ik op Koninginndag heb gekocht en waarvoor ik eigenlijk geen ruimte heb. Het is niet gelukt. Mijn werkplek is nu een nog grotere chaos dan het normaal al is. En meestal wordt dit blog dan ook een chaos.
Hier is een chocolade-singel die Marcel Ruyters me een tijdje geleden stuurde:

Marcel schrijft: “Ik kreeg dit chocladeplaatje van een Eindhovense kunstenares die van alles in chocola en silionen giet. Geen idee wat er op het schijfje staat, overigens. Waarschijnlijk kun je het maar één keer draaien (en dan opeten).”
Marcel had het mini-singeltje in de deksel van een posterkoker gedaan, maar tijdens de post-reis is het helaas toch in stukjes gebroken. Mijn eerste en enige chocoladeplaatje! Gelukkig kon ik het nog wel gewoon opeten.
Van Jan Hendrik van Oers kreeg ik deze ceedee:

Ik kende de eerste, omdat JH die heeft gedraaid toen ik een keer bij hem op bezoek was. Het is flamingo muziek, maar dan gezongen in plat Haags.

Nou blijken De Regahs (er horen accenten op twee letters van de naam, maar ik weet niet waar die zitten op mijn toetsenbord) een nieuwe ceedee te hebben gemaakt, met Beatles-covers!!!

Comments:

jan

2011-06-06 09:41:49

Mooi, daytripper kan eigenlijk nooit stuk, in welke bewerking dan ook en “het gaat maar door” is er mooi gedaan. Zo’n ritme-vaas heet trouwens Ghatam (zo leer ik mijn kinders aan het einde van groep 6 ;-)