Showcase

Nespresso

Wednesday, 25 October 2017

Gisteren sloeg mijn al dagen aanhoudende woede tegen het oprukkende leger van oppervlakkige, liegende en uit hun nek kletsende nitwits om in een mengeling van wanhoop en teleurstelling. Zo gaat dat altijd, ik was niet verrast, ik heb het gewoon uitgezeten. Die avond begaf toevallig ook mijn platenspeler het. Een Technics SL 5300, die al minstens twintig jaar zonder mankeren dienst deed. Mijn andere platenspeler had het al eerder dit jaar begeven en dus kon ik alleen ceedees draaien. Toen ik naar bed ging had de muziek de chaos in mijn hoofd weer aardig op een rijtje gezet. Het leven is een mysterie en ik moet gewoon mijn rol spelen. En onderdeel van die rol is het betekenen van Nespresso-verpakkingen met steekwoorden uit de gedachten die door mijn hoofd spoken.

Comments:

Marcel Haster

2017-10-25 12:07:10

Balen dat je nu zonder platenspeler zit! Ik ben het met je eens dat muziek de chaos kan verminderen! Gisteren zelf ook ondervonden. Hopelijk kun je snel weer plaatjes draaien :-)

Roland Vonk

2017-10-25 16:02:35

Dit is wel een next level produktietje, hoor. Het is geweldig. Je bent een kunstenaar.

Sebian

2017-10-25 18:52:48

Je platenspeler maar laten fixen. Is wel de moeite waard bij een technics. Toffe verpakkings kunst maak je. Beter dan wegooien. Groetjes