Showcase

Speldjes (2)

Wednesday, 25 September 2019

Onlangs schreef ik iets over mijn verzameling speldjes. Ik had eindelijk mijn speldjes op orde gebracht en was behoorlijk trots dat ik dat had gedaan. Opruimen is niet mijn specialiteit. Het was een paar uur werk en ik had nu alleen de speldjes die ik echt wil hebben in een klein album. Laat ik nou onlangs dit album vinden:

U kunt hiervan denken wat u wilt, maar ik vind dit een van de beste dingen die ik in jaren heb gevonden.
In de winkels waar je dit soor dinegn vind weet je nooit wat er voor gevraagd wordt. Ik rekende er op dat het duur zou zijn en besloot dat ik er niet meer dan vijftien euro voor wilde betalen. Toen bleek dat het ook nog eens vol zat met speldjes en ik probeerde me er mee te verzoenen dat ik dit album zou moeten laten liggen. Maar voor vijf euro mocht ik het meenemen.
Dit was de inhoud:

Omdat ik alleen speldjes met merkpoppetjes wil bewaren (en een enkele keer een speldje dat ik echt mooi vind) heb ik alleen die eruit gehaald:

Op twee na had ik deze al, maar misschien valt er ooit wat te ruilen. Al vermoed ik niet dat er meer mensen zijn die uitsluitend speldjes met merkpoppetjes verzamelen.

Comments: