Showcase

Niemand wint

Monday, 24 August 2020

Ik ga niet de rest van mijn leven besteden aan het geven van mijn mening over wat er momenteel in de wereld gaande is. Ik heb geen idee hoe lang ik dit blijf doen. Ik heb het idee dat het weinig zin heeft. Dat wil zeggen, het is goed voor mijn gemeodsrust, ik wil niet dat ik me achteraf schaam omdat ik mijn mond heb gehouden. Maar tot nu toe heb ik vooral mensen van me verwijderd met mijn mening. Dat vind ik verschrikkelijk maar ik denk dat de situatie ernstiger is dan sommige mensen lijken te vermoeden. De leugens, het bedrog, de censuur en de maatregelen… Als u alleen de afhankelijke media volgt hoort en ziet u hier niks van. Ja, dat het allemaal complotdenkerij is en gevaarlijk.

Comments:

Rico van Kranen

2020-08-26 12:10:22

Voor wie dit leest: Frits met tegenzin heb ik gekeken naar de blog van Jon Rappoport om vervolgens door te zappen naar de Charlie Kirk show en ik blijf verbijsterd achter. Het grote plaatje kan ik amper bevatten maar we worden collectief plat genaaid door een handvol belanghebbenden. Focking Hell

Rico van Kranen

2020-08-26 12:12:45

Ps: had Trump dan gelijk met zijn advies voor het malaria medicijn, alles lijkt erop. Trump nota bene

frits

2020-08-26 12:18:32

Rico, dat je de waarheid bij elkaar moet sprokkelen met informatie uit bronnen die verder vaak niet zuiver zijn maakt deze toestand extreem ingewikkeld. Maar het gaat niet om individuen, het gaat om de waarheid. Het ga je goed!