Showcase

Het leven

Wednesday, 12 August 2020

De spreuk “Life is worth dying for” is een variatie op een spreuk die aan meerdere mensen wordt toegeschreven: “ Make life worth dying for”. Ik wil niet dood. Daarom leef ik zo gezond mogelijk en vermijd ik domme risico’s. Maar na afweging van alle informatie en kennis die ik heb over virussen en wat er momenteel in de wereld gaande is is mijn grens verschoven.
De voorgeschreven werkelijkheid lijkt amper meer op de werkelijkheid zoals ik die zie. Ik kan het fout zien, en die wetenschap was heel lang reden om me zo min mogelijk met anderen te bemoeien. Ik kon tot nu toe goed leven met de voorgeschreven werkelijkheid. Ook al was ik het er vaak niet mee eens, er was ruimte genoeg om mijn eigen gang te gaan. Maar die ruimte wordt nu te klein en ik voorzie dat de machten die deze ruimte verkleinen dit momentum zullen aangrijpen om mijn ruimte nog kleiner te maken. Dat is overigens geen mening van mij, de machten zelf vertellen het zelf. Het riedeltje wordt voortdurend herhaald: vaccinatieplicht, digitaal paspoort, totale controle. Ik snap werkelijk niet dat zoveel mensen de voorgeschreven werkelijkheid geloven en dat ze meegaan in de plannen die naar mijn idee ons leven gaan verpesten. En misschien niet het leven van iedereen maar wel van een heel groot deel van de menseheid. Sterker nog, het leven is allang verpest voor heel veel mensen.
Ik ben radeloos. Te moeten toekijken hoe de wereld de verkeerde kant opgaat, vind ik verschrikkelijk. Ik had tot een half jaar geleden nog hoop dat er iets zou gebeuren dat het leven een goede wending zou geven. Het tegendeel is gebeurd. Ik heb niet veel hoop meer. Gelukkig blijken er nog andere redenen te zijn om niet op te geven.
Ik spreek liever niet meer over wat ik denk. Het leidt tot niks. Vaak hoor ik dat mensen zich zorgen over mij maken. Dat lijkt me niet nodig. Ik zou me zorgen maken over wat er momenteel gaande is. Niet alleen de corona-crisis, maar ook tientallen andere corrupte agenda’s die momenteel in versneld tempo worden uitgevoerd.
Nederland is in een half jaar veranderd in een soort voormalig Oost-Duitsland, maar vergeleken bij andere landen valt het hier nog mee. In Duitsland is men van plan om kinderen die positief getest zijn te scheiden van hun familie, en als de ouders dat niet doen de kinderen uit huis te halen.

Comments:

Jan Turkenburg

2020-08-16 17:13:36

Frits, ik kan me tòch niet inhouden. Dus jij vindt dat het het waard is dat anderen sterven voor JOUW leven? Voor jouw vrijheid Want daar komt het op neer. Ik vind dat getuigen van een mate van cynisme, die ik niet achter je had gezocht. Ook dat er een wereldregering is die het slechtste met ons voor heeft en dat de meerderheid van de Nederlandse wetenschapppers en politici òf te incompetent zijn, of te cynisch en mogelijk ook in het complot zitten. De gedachten die jou staande houden, zijn juist datgene wat mij ontregelt. Dat er meer in het leven is dan proberen niet dood te gaan, is iets waarvan ik blij ben dat niemand het in zijn hoofd gehaald heeft aan het bed van Willeke te zeggen en ook niet aan de vriendin die aan het graf van haar aan covid gestorven vader stond, met drie anderen, want meer mochten er niet bij. Ook de verhalen uit de Verenigde Staten, die ik uit eerste hand krijg nu liegen er niet om. Welke mainstream media volg jij eigenlijk, dan? Ik ken iemand die in Oost-Duitsland is opgegroei…

Jan Turkenburg

2020-08-16 17:17:16

opgegroeid, die zuchtend reageert op dit soort uitspraken: ze weten niet waarover ze het hebben…

Frits, ik ben ook trouw aan mijn geweten. Maar je blog maakt mij heel verdrietig. Tot nader orde lees ik het niet meer.
Hou jezelf overeind,

Jan

frits

2020-08-16 20:06:19

Jan,ik hou me aan laale regels. Maar ik ben het er gewoon compleet niet mee eens. En degen die wil sterven ben ik zelf, niet de ander.