Showcase

RIVM

Thursday, 20 August 2020

Het is makkelijk om je gelijk proberen aan te tonen met alternatieve bronnen. Want je weet immers nooit precies hoe mensen aan cijfers komen. Maar in dit geval kun je gewoon de cijfers van het RIVM gebruiken om te laten zien dat ze zelf verkeerde conclusies trekken uit hun eigen cijfers.
Hier kunt u lezen dat er dit jaar geen griep is geweest volgens het RIVM. Dus geen griep, wel corona. Met exact dezelfde cijfers, alleen een ander virus. Ik kan het natuurlijk niet hard maken, maar het lijkt me het onderzoeken waard of we jarenlang dezelfde virussen als een en hetzelfde virus hebben behandeld maar dit jaar ineens doen alsof er een virus bij is gekomen.
Om het nog duidelijker te zeggen: het lijkt er op dat er al jaren corona virussen zijn maar dat de 2020 versie onevenredig veel aandacht krijgt. Misschien is dit huidige virus een grote gevaar voor de gezondheid dan eerdere virussen, maar aan de cijfers valt dat niet af te lezen.
Ik vraag me vooral af waarom er in de voorgaande jaren nooit aandacht voor virussen was terwijl het aantal doden en zieken beslist niet minder was dan dit jaar.

Comments: