Showcase

Alfabetten

Tuesday, 16 February 2021

Heel langzaam begint er bij meer en meer mensen door te dringen dat de corona-pandemie een slecht excuus is voor een plan om de hele wereld opnieuw in te richten. Dat plan is geen verzinsel, er wordt al decennia over gesproken en geschreven. En het is vele malen erger dan nu heel langzaam tot de media lijkt door te dringen. Ik denk dat weinig mensen de waarheid aan kunnen. Het plan is om ALLES op deze planeet digitaal te controleren. Alle grondstoffen, alle bezit, al het water, alle voedsel, alle geld, alle informatie, en vooral alle mensen. Voor de mensen die dit willen bent u niets meer waard dan u voor hen oplevert.
Ik heb op dit blog, en ook in mijn dagelijkse leven, af en toe aandacht besteed aan de leugens en het bedrog rondom het corona-circus. Dat heeft me flink wat contacten gekost. Maar inmiddels kan het me steeds minder schelen. Van mijn leven is weinig meer over, dus waarom zou ik mijn mond houden?
Als iemand nu nog steeds niet inziet dat de overheden van alle landen bezig zijn de samenleving kapot te maken, heeft het ook geen zin om te blijven proberen deze mensen niet van me te verwijderen door me in te houden.
Ik weet niet wat er gedaan zou kunnen worden om de uitvoering van dit plan tegen te houden. We zitten er immers al tot over onze oren in. Ik heb weinig hoop op een goede afloop. Maar hoop of niet, er is altijd een kleine kans dat er genoeg mensen met voldoende charisma en invloed opstaan en de massa meekrijgen om dit plan een halt toe te roepen. Het oude leven komt naar mijn idee nooit meer terug, maar het zou al heel wat zijn als we kunnen voorkomen dat alle gewone mensen alles kwijtraken. Ik heb geen idee van de exacte cijfers, maar wereldwijd staat meer dan de helft van alle kleine bedrijven op omvallen.

Comments: