Showcase

Plaatjes met praatjes

Wednesday, 24 February 2021

De rechten die ons worden ontzegd hebben niets met een virus te maken. Er zitten andere bedoelingen achter de maatregelen. Het is kennelijk voor veel mensen nog steeds niet duidelijk dat er mensen zijn die geen enkele belangstelling voor ons hebben.
We moeten van alles, dat is sowieso al jaren een van de grootste problemen van deze tijd. Maar het afgelopen jaar is ervoor gezorgd dat we zoveel moeten dat we amper nog vrij kunnen denken. Vroeger waren er “ont-moetingen”, waarbij we elkaar konden ont-moeten. Het is geen toeval dat de maatregelen ont-moetingen onmogelijk maken. Net als de maskers, die onze mond bedekken en onherkenbaar maken, geen toeval zijn. Dat we afstand moeten houden en nog maar een person per dag in ons huis mogen ontvangen is niet vanwege een virus, maar om contact onmogelijk te maken. Het is verdeel en heers tactiek.
Ik zie mensen leiden onder alle maatregelen. Ze worden eenzaam en raken verstrikt in hun mentale patronen. De angst die continu wordt aangewakkerd is een gemeen wapen. De schade die de overheids-terreur aanricht is onvoorstelbaar. Financieel, sociaal, pschychologisch en lichamelijk wordt er veel en veel meer kapot gemaakt dan er gered is. En wie nu nog steeds denkt dat dit het allemaal waard is en dat het voor een goed doel is, kan misschien eens wat harder gaan nadenken.
Ik ben vanaf nu beschikbaar om bij mensen thuis een uurtje “Plaatjes met praatjes” te komen doen. Ik deed dit vroeger af en toe in kleine theaters, maar ik doe het nu voor huishoudens vanaf twee personen. In principe maakt het thema me niet uit, al heb ik natuurlijk wel een paar stokpaardjes. U weet me te vinden. U mag me uiteraard ook cadeau geven aan mensen die een uurtje afleiding goed kunnen gebruiken.

Comments: