Showcase

The (Nederlandse) Silhouettes

Tuesday, 28 June 2011

Ik krijg altijd automatisch een mailtje als er iemand op een van mijn stukjes reageert. Dat gebeurt twee keer per week en dat is dus goed bij te houden. Behalve de reacties die er komen op het stukje dat ik in januari van 2008 schreef over Superclean Dream Machine.
Er zijn een handvol stukjes die meer dan drie reacties hebben gegenereerd, maar dit slaat alles. Ik heb nooit één van die files gedownload, ik volg dit slechts met grote verbazing. Het was nooit echt mijn bedoeling om alle radioprogramma’s van Ad Visser digitaal beschikbaar te maken, laat staan om alle info over de in die programma’s gedraaide muziek te achterhalen. Maar zo gaat dat soms: je roept een keer wat en het blijkt de lont in een kruitvat te zijn. Helaas is dit een mechanisme waarvan de werking en/of regels volkomen onduidelijk voor mij zijn. Ik bedoel, ik zou willen dat ik wist hoe ik andere kruitvaten kon doen exploderen.
Het afkicken van het produceren van dagelijkse geïllustreerde brieven op basis van de foto’s in de krant kost wat moeite, maar ik ga het redden. Af en toe bewerk ik nog een of twee foto’s, maar dat mag geen naam hebben.

Ik denk dat ik me de komende tijd maar weer eens op de muziek ga storten. Ik heb een achterlijke hoeveelheid goeie muziek verzameld in de afgelopen maanden en daar heb ik u nog niets over verteld. Hier is bijvoorbeeld een oud Nederlands rock’n’roll-singeltje dat ik onlangs tegenkwam en waarvan ik graag meer wilde weten:

Google bracht me onder andere naar deze site waarop niet allen staat wie de makers van dit plaatje zijn, maar waarop ook een reclamesingletje voor Esso staat dat ik niet kende. Ik wil mijn Silhouettes-single graag ruilen voor díe Silhouettes-singel!

Comments: