Showcase

Zone

Wednesday, 29 June 2011

Milan Hulsing schreef een tof artikel voor Zone 5300 over een boek dat mij zeer de moeite waard lijkt, maar dat ik wegens gebrek aan inkomen even op de wenslijst heb gezet:

Er was mij gevraagd de kop bij dit artikel te tekenen, maar om redenen die ik nog moet horen is ie gesneuveld op de harde schijf van de Zone redctie. Ik snap het trouwens wel, mijn lettering past niet echt bij de vormgeving van dit artikel. Maar hee, koekebakkers, een mailtje vooraf zou leuk zijn!

Verder stond er natuurlijk weer een aflevering van Fool’s Gold in de Zone. Milan en ik maken die rubriek nu al jaren en hebben inmiddels voldoende materiaal voor een spectaculair boek, maar vooralsnog hebben we geen uitgever kunnen vinden die zich hieraan wil wagen. Onbegrijpelijk!


En als toetje voor vandaag is hier een stukje van een hele oude Bollywood tape die ik ooit van Milan kreeg:

Comments:

Milan

2011-07-08 12:41:50

Hoi Frits, ik kreeg de pdf binnen vlak voor het vertrek naar australie en middenin een grote verhuizing. Ik had net een kleine strijd gestreden met de redactie en had er geen zin meer in hier ook nog over te beginnen. Maar ik had je er zelf wel even over mogen mailen. Veel groeten uit australie, Milan

frits

2011-07-08 14:55:22

Welnee, Milan, geen probleem. Veel plezier daar!