Showcase

Tekst gevraagd

Monday, 2 March 2015

Ik zou de komende tijd meer van dit soort beschreven en betekende uitgeknipte verpakkingen willen maken.

Maar ik zou liever teksten van anderen gebruiken. Mocht u een inspirerende, mooi of vreemde tekst hebben, en het hoeft niet door u geschreven te zijn, dan zou ik die graag willen gebruiken. U kunt een tekst sturen naar jonker.frits@gmail.com .

Comments:

Jon van den Berg

2015-03-02 23:46:55

Mag het ook zo? Het dal der plichten van Nescio:
“Ik zit op den berg en kijk in het dal der plichten. Dat is dor, er is geen water, het dal is zonder bloemen en boomen. Er loopen veel menschen door elkaar. De meesten zijn wanstaltig en verwelkt en kijken voortdurend naar den grond. Na eenigen tijd sterven zij allen, toch zie ik niet dat hun aantal mindert, het dal ziet er steeds eender uit. Verdienen zijn beter?
Ik rek mij uit en kijk op langs mijn armen naar de blauwe lucht.
Ik sta in het dal op een pleintje van zwarte sintels, bij een kleine stapel afbraakplanken en een onbruikbare waschketel. En ik kijk en zie mezelf zitten, daar boven, en ik jank als een hond in de nacht.”

frits

2015-03-03 00:06:18

Merci, Jon, ik ga hem gebruiken!

Mieke Heijkoop

2015-03-03 09:00:32

Dit is wel even iets anders dan om een spreukje vragen. Even meuten… twee foutjes ontdekt “al” i.p.v. als bij schrijver en “het” vergeten bij vervelend vinden (gewoon voor de perfectionistjes onder ons). Wat overigens een hele slechte eigenschap is om volkomen gelukkig te kunnen zijn maar dat is weer een heel ander hoofdstuk. Ben benieuwd naar de reacties.

Jan Turkenburg

2015-03-03 16:25:00

hou dat vast, er komt wat aan!