Showcase

Diversen

Saturday, 2 November 2013

Nog steeds luister ik naar de audioboeken van Wallace D. Wattles. Ik vind “The science of being great” het beste, maar ook in de andere boeken die ik kon vinden staan geweldige dingen. Zeer inspirerend!
Het gaat over zaken die ik eigenlijk weet, maar die ik telkens vergeet en waarin ik mijn geloof steeds bijna kwijtraak. Wallace D. Wattles is veel helderder dan veel van zijn tijdgenoten die over deze zaken schreven. Zelfs Gurdijeff, met wie de overeenkomsten erg groot zijn, was toch een stuk mistiger en onbegrijpelijker. Mocht u vorige week dit blog niet gelezen hebben, het gaat over dit boek:

Dankzij mijn broer zie ik af en toe video’s van Russell Brand. Hij maakt regelmatig grote indruk. Dit vind ik fenomenaal, met name de laatste paar minuten:

Hier is een uitspraak van Wallace D. Wattles die ik graag wil onthouden, al zou u misschien de contekst moeten horen om dat ook te willen:

Voor de familie De Vries, die een ShowCase-bon instuurden, maakte ik dit Halloween-alfabet:

Ten slotte nog een tamelijk dommige tekening die ik maakte als souvenir van het Elvis-boek, waar ik gisteren over vertelde:

Comments:

Toderu

2013-11-02 21:31:42

Mooi Halloween alfabet, +++…

Roland Vonk

2013-11-02 23:37:50

Ja, bijzonder, die Russell Brand. Hij zegt verstandiger dingen dan ik zo direct achter hem zocht.
Hij zou alleen wel een beetje sneller mogen spreken.
Ha!

Milan

2013-11-03 09:21:18

Elvidelica!