Showcase

Russell Brand

Thursday, 28 November 2013

Dit is een video die ik net zag. Ik probeer Russell Brand via YouTube te volgen omdat hij een van de weinige mensen is die in de media een rol speelt die mij aanspreekt. Ik snap niet hoe hij het volhoudt en bewonder zijn inzichten, eloquentie en humor.
Toen Terence McKenna dood ging viel er in mijn leven een gat. McKenna was mijn voorbeeld als het gaat om communiceren. Hij bezat een fenomenale manier van spreken, een absurde kennis van zaken en een rijkdom aan inzichten die ik daarna nooit meer ben tegengekomen. Russell Brand is anders, hij heeft niet de originele ideeën van McKenna, maar dat is geen gemis. Er is volgens mij geen gebrek aan ideeën, maar aan mensen die ze verspreiden en implementeren. Russell Brand doet dat als geen ander. Hier gaat hij een hopeloze discussie aan met iemand met wie ik niet graag aan een tafel zou zitten:

En hier nog eentje:

En hier is een video die ik al eerder heb geplaatst:

Ik weet niet of Russell Brand bijdraagt aan een verandering van de wereld, ik snap te weinig van het leven om daar een uitspraak over te doen, maar ik zou niets liever willen dan dat de wereld er meer uit gaat zien zoals Russell Brand erover praat.

Comments:

jan

2013-11-29 01:30:30

Laten we het eens zijn over het feit dat Russell Brand niet op zijn achterhoofd gevallen is. Ik vind hem een heel klein beetje irritant qua manier van doen, maar hij loopt ook weer niet uit zijn nek te lullen…