Showcase

Soundtracks of the month

Saturday, 2 January 2021

Dertien geleden is het me gelukt om een jaar lang
elke maand een compilatie ceedee te maken met de beste muziek waar ik op dat moment naar luisterde. Alle andere jaren kwam ik niet verder dan een paar maanden. Vorig jaar drie:

Om u een indruk te geven van wat er zoal op zo’n compilatie te horen valt:

Ik heb ook een paar keer een paar maanden een Spotify speellijst gemaakt, als alternatief, maar ook dat hield ik niet vol. Dit jaar ga ik het natuurlijk gewoon weer proberen een jaar lang te doen, maar ik acht de kans klein dat het lukt.
De hoesjes hebben het formaat 12×12 centimeter. De voor- en achterkant samen zijn dus 12×24 centimeter. Dat betekent dat er een strook van ruim acht centimeter op een A4-vel overblijft als ik zo’n hoesje kopieer. Ik maak op die strook meestal een tekening zodat er geen papier verspild word:

Dat moet ooit een boekje worden, maar ook dat is vooral elk jaar een goed voornemen.
Ik ben van plan om me dit jaar toe te leggen op complottheorieen. Ik heb het afgelopen jaar te vaak te horen gekregen dat ik in complotten geloof terwijl het geen complotten zijn. De complotten worden gesmeed om de waarheid te verbergen, het is de omgekeerde wereld. Ik verwacht niet dat ik ooit iemand ga overtuigen, ik doe het vooral voor mezelf, om mijn gedachten beter op een rijtje te krijgen. Hier is een video met opnames die de NASA maakte in de Nevada-woestijn. De toelichting volgt in de loop van dit jaar!

Comments: