Showcase

Talk Radio

Thursday, 7 January 2021

Ik denk dat we een keerpunt naderen: of het houdt hier op of het is een verloren zaak. Ik begrijp niet hoe dit zover heeft kunnen komen en waarom ik in mijn directe omgeving veel mensen zie die nog steeds alle onzin en leugens geloven. Ik heb me de afgelopen weken verdiept in de vaccins en word hier zo treurig van dat ik de lust verlies om er nog over te beginnen. De paar keer dat ik hier een gesprek over begon had ik er spijt van.
Ik dacht werkelijk dat we elkaar konden steunen, en dat de meerderheid dat ook wil, maar ik geloof het niet meer. Ik beschouw mezelf als een goed mens, maar de afgelopen weken heb ik te vaak ervaren dat mensen mij zien als een idioot en/of gevaar als ik mijn gedachten uitspreek.

Hier
is een video met veel redenen om even te wachten met het nemen van het vaccin.

Dit blog begint een farce te worden. Het was ooit begonnen om verslag te doen van wat mij bezig te doen, en dan met name op het gebied van kunst. Maar in het licht van wat er momenteel gebeurt is kunst een oninteressante bijzaak voor me geworden. Mijn inspiratie is al maanden minimaal. Ik moet alle zeilen bijzetten om mijn huisschilderwerk te kunnen doen. Ik kan niet eens materiaal kopen voor mijn werk omdat dat dit alleen online kan en aangezien ik nooit iets online bestel moet ik me in bochten wringen om mijn werk te kunnen blijven doen.
Vanavond heb ik tijdens het luisteren naar podcasts over de maatregelen in Duitsland een envelop volgetekend. In Duitsland zijn de maatregelen wederom aangescherpt. Ik vrees dat Nederland hetzelfde staat te wachten. Mijn schoonfamilie woont in Duitsland. Die zien we al maanden niet en zoals het er nu naar uitziet gaat dat voorlopig ook niet gebeuren.
Voor alle duidelijkheid: het aantal mensen dat in 2020 is overleden is kleiner dan in 2019, de gemiddelde leeftijd van de overledenen was hoger dan normaal.

Comments:

Milan

2021-01-08 02:40:32

Vervelend om te horen. Wat mij betreft is je blog nog op volle toeren. Blijft een inspiratie voor mij. Hier in Delft kun je bij de schilderswinkel aan de deur afhalen.

Milan

2021-01-08 03:38:52

Video op 1/4de afgezet trouwens. Word er echt totaal niet wijzer van.