Showcase

Redbol expo

Sunday, 19 May 2013

Gisteren was ik in Arnhem om samen met Alfred Boland wat muren te behangen in een gebouw waar hij over twee weken een aantal van zijn posters gaat exposeren. Hij had bedacht om als achtergrond voor de posters een wolk van bladzijdes uit oude encyclopedieën te gebruiken, in plaats van ze rechtstreeks op de witte muren te hangen.
Alfred heeft op FaceBook een stopmotion video gezet van het behangen van een van de wanden, in dit geval trouwens met bladzijdes uit een oude aflevering van Popular Mechanics:

Dit is een foto; als u de video wilt zien moet u Alfreds FaceBook-pagina.
En als u meer wilt weten over de expo, kunt u dat hier lezen.
Het gebouw is een cultureel centrum en Alfred mocht overal de grote stukken witte muur gebruiken. Tijdens ons werk liep er voortdurend personeel langs, die natuurlijk hun commentaar gaven. Ik kreeg er aan paar goeie ideeën van voor mijn werk. Ik zou een of meer muren in huizen kunnen behangen met tijdschriften naar keuze. Bijvoorbeeld een wandje met Donald Duck-omslagen in de kinderkamer, of een toilet behangen met singelhoesjes. Of een wand in de slaapkamer behangen met pagina’s uit uw favoriete boek. Ik vind behangen best leuk werk, en het is minder ongezond dan schilderen of tegelen.
Zo gaat het vaak: de beste ideeën komen aanwaaien op momenten dat je er totaal niet aan denkt.
Hier is nog een foto van ons werk van gisteren:

Het eindresultaat kunt u vanaf 30 mei zien in Arnhem!

Comments:

Alfred Boland

2013-05-20 00:12:00

Je vergeet nog te vermelden dat het een hoogst aangename & gezellige dag was!

Alfred Boland

2013-05-20 00:13:06

Je vergeet nog te vermelden dat het een hoogst aangename & gezellige dag was!

frits

2013-05-20 10:23:53

Oh ja, het was een hoogst aangename en gezellig dag!