Showcase

Daily expo

Monday, 12 May 2014

Gisteren veel zin om een heleboel lijnen te trekken. Nadat ik dat gedaan had heb ik een aantal koffie-tekeningen gemaakt. Vergeleken met de lijntekeningen die ik die middag had gemaakt zijn de koffie-tekeningen een oase van rust.
De eerste was nog wat pathologisch:

Maar van de simpelheid van de rest werd ik behoorlijk blij:

Ik maak dit soort tekeningen doorgaans op kopieerpapier, maar op een gegeven moment bedacht ik dat onlangs twee lege fotoboeken heb gekocht met mooi papier. En daarmee heb ik nog twee tekeningen gemaakt:

Ik had graag doorgegaan maar voelde me niet lekker. Ik had een beetje koorts en dat levert meestal geweldige dromen op. Ook deze nacht. Ik had een lucide droom waarin ik door het verleden kon reizen. Ik zal daar een andere keer over vertellen, als ik weer helemaal fit ben.

Comments:

Jon van den Berg

2014-05-12 10:30:57

Nulla dies sine linia

Mirjam Boelaars

2014-05-12 14:29:11

Ken je Ludwig Volbeda? Een fantastische tekenaar. Ook winnaar van de Fiep Westendorp stimuleringsprijs van de afgelopen keer, maar toen had ie ook al een VPRO omslagwedstrijd gewonnen, wist Piet me te vertellen. Onlangs vroeg Ludwich dromen om te kunnen tekenen.Misschien is het wat voor hem. Beterschap! Kijk maar even:http://www.ludwigvolbeda.nl/Nachtmachine