Showcase

Zingende vaklui

Wednesday, 27 April 2011

Het zal lastig worden om het trerrein van de Zingende Vakmensen duidelijk af te bakenen. Zo maakte de Zingende Tramconductrice diverse singels, maar ze zingt niet over haar werk, om maar een voorbeeld te noemen. Toch hoort zij zeker in dit overzicht. Maar de Zingende Cowboy en de Zingende Tarzan? En de Zingende Zusjes of de Zingende Familie Brzoskowsky?
Hier is een eerste greep uit mijn collectie:

Pieter Dorrenboom heeft deze laatste twee singels aan mijn snel groeiende collectie toegevoegd. Hier is wat hij er zelf over schrijft:

Ik ben voorlopig wel even zoet met dit onderwerp. Gelukkig heb ik verder niets te doen. Hier is de Zingende Familie Brzoskowsky met Mijn dorpje:

Comments:

Cesar

2011-07-03 20:11:02

Hallo,
Ik volg je site vol belangstelling, ook omdat ik veel singeltjes heb. Mag ik je attenderen op mijn lijst met singels door vaklui:
http://rateyourmusic.com/list/cesardijkutrecht/the_singing_employees

groet van Cesar

frits

2011-07-03 21:04:38

Hallo Cesar, dank voor de reactie en de link! Dat zijn mooie verzamelingen! Ik zal er in mijn blog binnenkort een keer over schrijven. Want dit hoort de wereld te weten. Ik heb helaas geen enkele van de door jou gezochte singles trouwens.