Showcase

Nutricia

Monday, 1 August 2011

Bas Trimbach stuurde me een vijftal reclamefoldertjes van Nutricia. Niet echt reclameboekjes, maar mooi genoeg om de criteria voor deze gelegenheid een beetje op te rekken.
Het zijn in drieeen gevouwen A-viertjes met wat informatie over een Nutricia babyvoeding product en de muziek van een liedje. Ik heb wat stukken onder de scanner gelegd om u een indruk te geven:

In hetzelfde pakketje van Bas zaten ook twee ceedeetjes:

Dit is een compilatie die Bas maakte van liedjes die hij aantrof op een doos platen die hij cadeau kreeg. Dat doet Bas vaker. Het gaat om platen dioe hij eigenlijk zelf nooit zou kopen en Bas beheerst de kunst om uit een lading troep dan toch weer 80 minuten te selecteren die ik met plezier beluister.
Het andere ceeeetje is een “Mixtape” van een bevriende deejay.

Ik snap niet waarom deejays nog steeds het woord tape gebruiken; de meeste mixtapes wordengemaakt door gasten die nooit een tapedeck hebben bediend.Maar deze mixtape van DJ Don Gad is een killer. Met voor mij als hoogtepunt een nummer van Pigmeat Markham dat ik nog nooit gehoord had:

Ik vermoed dat het de B-kant is van dit nummer:

Overigens heeft Bas een leuke dagblog: 365 grammofoonplaten!

Comments:

DJ Don Gio

2011-08-04 09:46:36

thanks voor de recensie van mn mixtape! dat pigmeat markham nr is de b-kant van ‘the funky judge’, nederlandse persing. ow ja en het logo is inderdaad niet lekker leesbaar maar het is Don Gio ;)
Hier kunnen geinteresseerden m downloaden:

www.don-gio.com

bas trimbach

2011-08-04 23:55:58

Blij dat mijn stapel oud papier nog nuttig besteed wordt!
B-)