Showcase

Censuur

Saturday, 26 December 2020

Vandaag kreeg ik een mail van de Potkaars. Dat is de podcast van Rico Brouwer waar ik graag naar luister. Hij spreekt op een zeer vredelievende en redelijke manier over wat er momenteel in de wereld gaande is. Maar na zijn interview met Reiner Fuellmich is het hele account van YouTube verwijderd. Dit is de zoveelste account die van YouTube of een ander kanaal is verwijderd omdat de maker niet de geldende mening vertegenwoordigd.
Mijn mening komt ook niet overeen met wat als de officiele waarheid wpordt voorgespiegeld. Het wordt met de dag lastiger om te kunnen informeren. Ik vind dit beangstigend en begrijp niet waarom er amper enige aandacht voor deze censuur is.
Het gaat allang niet meer alleen om censuur. De arm van het grote geld en de grote macht wordt langer en langer. En niet alleen in Nederland.

Ik probeer me ermee te verzoenen dat we een richting in zijn geslagen die uitmondt op een afgrond. Ik zou niet weten wat ik kan doen om de boel te keren. Ik ben te oud om me echt druk te maken om mijn eigen leven, maar ik gun onze kinderen een beter leven dan wat ze nu te wachten staat. Los van alle maatregelen die voorlopig waarschijnlijk niet worden teruggedraaid heeft de regering heeft ervoor gezorgd dat tijdens de corona-crisis elk gezin met een schuld ter grootte van mijn jaarsalaris zit opgescheept.

Naast de toekomst van onze kinderen gaat het mij om de waarheid. Ik kan alle leugens, het bedrog en het gekonkel heel, heel slecht verdragen. Maar de waarheid wordt op grote schaal gecensureerd en gemanipuleerd dus voor de zekerheid heb ik een voorraadje postzegels gekocht.

Comments: