Showcase

Een volle dag

Wednesday, 5 February 2014

Af en toe zijn er dagen waarin zoveel verschillende dingen gebeuren dat het achteraf een week lijkt in plaats van een dag. Onlangs had ik zo’n dag. ‘s Morgens een stukje geschreven voor De God van Nederland, daarna een kast gebouwd:

Snel douchen en vervolgens heel lekker eten en brainstormen bij vrienden:

Als toetje was ik bij een concert van Gotcha in het Wilhelmina Pakhuis.
Gotcha was een band die ik lang geleden regelmatig zag. Geen idee wat die mensen in de afgelopen 25 jaar hebben gedaan, maar ik was nieuwsgierig hoe het nu klinkt. Het was niet echt een reünie, het was een eenmalige jamsessie met een groot deel van de originele band. Ik ben blij dat ik er bij was, want het was geweldig. Ze speelden een paar covers en wat oude Gotcha nummers, ik had niet de indruk dat ze veel hadden gerepeteerd, maar het stond als een huis, ondanks dat er van alles werd geïmproviseerd, en het was vreemd dat er maar een man of veertig getuige was van het optreden. Als je dit op het hoofdpodium van Pinkpop had gezet, was het dak er af gegaan.
Ik heb een foto gemaakt, maar daar valt weinig op te zien, behalve dat fotograferen niet echt mijn core business is:

Ik heb bij de eerste set even mijn dictafoon aangezet, maar er zit helaas een kleine brom in de opname.

Dit was trouwens bij lange na niet het beste nummer van de avond, het ging pas echt los in de tweede set. Maar toen stond ik te dansen en had ik geen zin om de dictafoon uit mijn zak te halen.

Comments:

Roland Vonk

2014-02-05 15:05:25

Allemaal leuk.