Showcase

Schuurpapier

Saturday, 22 March 2014

De woning die ik op het moment opknap telt twee etages. Als je de hallen en de keuken meetelt gaat het om dertien ruimtes. Het is een groot huis. En het is behoorlijk uitgewoond. Ik ben er nu anderhalve week bezig en er zit behoorlijk schot in. Ik ga er elke dag fluitend heen en fiets aan het einde van de dag weer fluitend naar huis. Ik ben alleen in het huis, de aannemer is klaar. De toekomstige bewoonster is twee keer komen kijken, verder word ik door niets of niemand gestoord. Ik schat dat ik nog zeker vier weken bezig ben. De eerste dagen zijn altijd lastig omdat ik dan ‘s avonds te moe ben om nog iets anders te doen. Maar inmiddels heb ik alweer voldoende energie om ‘s avonds nog wat aan de keukentafel te fröbelen. Vooral aan de Wastemen, maar ook deze collage van stukjes gebruikt schuurpapier:

Ik zou het liefst al het materiaal dat bij zo’n verbouwing wordt weggegooid hergebruiken voor kunstwerken, maar dan zou ik een atelier moeten hebben en 12 uur per dag extra.

Vandaag was ik even platen kijken bij mijn vaste adressen. Ik heb niks gekocht, maar zag wel een collectie taptoe elpees met een paar fraaie hoezen.

Die muziek vind ik niks, maar ik heb de mooiste hoezen gefotografeerd. Misschien ga ik ze maandag toch kopen, want vooral die geschilderde hoezen zijn heel fraai.

Comments:

Roland Vonk

2014-03-22 16:05:44

Prachtig dat schuurpapier.
En van hoezen kun je altijd nog een etalage maken.
Ha!

Elise

2014-03-22 19:09:52

jaa, terwijl de schuurpapiertjes ook wel mooi zijn, zijn die hoezen echte plaatjes! ;)