Showcase

The great reset

Friday, 20 November 2020

Deze tekening is op A3-papier gemaakt. Met mijn oude scan-software kon ik twwe scans aan elkaar plakken maar dat kan ik nu niet meer. Dus u krijgt hem te zien in twee delen:

U heeft ongetwijfeld Klaus Schwab horen vertellen over de Great Reset. En anders wel Bill Gates of een regeringsleider. Ze vertellen allemaal hetzelfde absurde verhaal: de corona-pandemie is een perfecte gelegenheid om allerlei reeds bestaande plannen versneld door te voeren. Maar het klopt natuurlijk totaal niet. Als je de wereld werkelijk wilt verbeteren had je dat ook twintig jaar geleden of vorig jaar kunnen doen. Maar al die organisaties deden helemaal niks. De illegale woudkap, de diefstal door de banken, het afschalen van de zorg, het verkwisten van belastinggeld, enzovoort, enzovoort, er werd niet alleen niks aan gedaan, het werd zelfs verdedigd en gestimuleerd. En deze mensen moeten we nu ineens vertrouwen met hun verbeterplannen?
Om Nederland heen zitten alle landen in een lockdown. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Nederland niet meedoet aan de plannen van mensen als Klaus Schwab. De tactiek is inmiddels bekend: er wordt een nep-probleem bedacht, er wordt gewacht tot er wordt geroepen om een oplossing en dan wordt het plan uitgevoerd dat al lang klaar lag. Nieuw is dat wij, de gewone burgers, de schuld krijgen van het mislukken van de oplossing. Psychologisch gezien is het allemaal erg knap gedaan. Maar het is volkomen verwerpelijk.
Ook deze tekening is op A3-formaat gemaakt:

Ik heb hem gescand met de scannable app op mijn telefoon. Die scans zijn van behoorlijke kwalitiet en goed genoeg om de tekening op de computer in te kleuren. Houtjetouwtje techniek, maar het werkt.

Comments: